fredag 2. mars 2007

Jan Thore's innlegg fra annet forum vedr. gruppesøksmålet (noen korreksjoner, admin)

Gruppesøksmål mot barnevernet.

Hei alle sammen.

Etter en gjennomgang av flere barnevernssaker rundt omkring i dette landet er det påfallende mange som har en lik konteks. Skulle tro det var de samme som jobbet med alle sakene. Dette burde det vært en kraftig gjennomgang på, og det skal vi prøve å få til ved å gå til et gruppesøksmål mot staten.

Alle som føler seg overkjørt av barnevernet kan være med, det er ikke lett å klare seg mot overmakta alene. Står man sammen er man sterkere og har mere ressurser å hjelpe seg med.

Ingen er noen supermennesker så derfor trenger man støtte fra andre, og i de fleste tilfeller kan det være godt å snakke med noen som er helt på utsiden av din egen sak. Husk det er dine barn vi alle skal kjempe for det er ikke lett alene men det er lettere om flere bryr seg.

Barnevernet bryter til daglig lover i Norge og ingen i regjeringen er villige til å gjøre noe med det etter å ha blitt informert i flere år vil barne og familie dep ikke se den siden av barnevernet. Men beskytter barnevernet men nå er det gått forlangt fo vill sette munnbind på oss som kritiserer barnevernet. Så vi er nå foreldere fra hele landet som har gått til søksmål mot barnevernet da heller ikke de ansvarlige i de enkelte kommmuner er villig til å gjøre noe med lovbruddene til barnevernet er dette eneste muligheten til å stoppe dem.hvilke lover dem bryter er jo ganske enkelt Yrkesetisk grunnlags dokument for barnevernspedagoger Forvaltningsloven Barnevernloven helseloven emk fns-barnekonvensjon Grunnloven.

Og er det fler som føler att barnevernet ikke følger loven er det bare å ta kontakt. Og det er flere advokater som mener det barnevernet holder på med er horribelt og har sagt seg villig til å stille opp i et gruppesøksmål.

Du må IKKE være medlem av gfsr for å være med.
Men det er bare å melde seg inn for den som vil det.

Jan Thore Håkelien mob 45474588 Haakelien@gmail.com østlandet.

Gerd June Kjenner mob. 98 41 02 24 gerdjune@hotmail.com vestlandet.


Se ellers oppdateringer underveis.


Mvh
Kristin Brataas

Ingen kommentarer: